Vampiri zavladali i animiranim filmom: Pogledajte trailer za "Hotel Transylvania"

GENNDY TARTAKOVSKY, tvorac malog genijalca Dextera i Samuraja Jacka sa Cartoon Networka, ovo ljeto se predstavlja sa dugometražnim ostvarenjem u kojem pratimo Grofa Drakulu kao vlasnika hotela koji poludi kad mu se jedan od gostiju zaljubi u kćer. Riječ je o animiranom filmu "Hotel Transylvania", a u ulozi Drakule slušat ćemo popularnog komičara Adama Sandlera.

Drakula vodi prestižni transilvanijski hotel rezerviran samo sa svijet čudovišta visoke klase, te sprema veliku proslavu 118. rođendana svoje kćerke Mavis. Njegov lagodan monstruozni život zadese komplikacije kada dvorac posjeti Jonathan, mladi putnik i posve običan čovjek, koji se zaljubi u Mavis, zbog čega Drakula izgubi razum. Sandler je Drakula, Selena Gomez je njegova kćer Mavis, Andy Samberg – koji glumi Sandlerovog sina u ljetnoj komediji "That's My Boy" – glumi Jonathana, a tu su još "Kralj Queensa" Kevin James kao Frankensteinovo čudovište, "Dadilja" Fran Drescher kao supruga Frankensteinovog čudovišta, komičar Jon Lovitz kao Kvazimodo, Steve Buscemi kao Vukodlak, te Cee Lo Green kao Mumija.


Imaju li hvaljeni redatelj Genndy Tartakovsky i provjerena komičarska ekipa formulu za kino hit? Provjerite trailer, te pričekajte do 21. rujna, kada "Hotel Transylvania" stiže u svjetska kina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.