Zaljubio se, zaboravio tražiti broj pa digao Twitter na noge u potrazi za "budućom suprugom"

Foto: Twitter

OVO JE prava moderna romansa.

Dečko je upoznao curu na vlaku, kliknuli su, ali je zaboravio tražiti njezin broj te se obratio tviterašima za pomoć.

To je početak priče Angusa Mainlanda koji je, nakon što je upoznao djevojku svojih snova, u potragu za njom krenuo preko Twittera. Ima 19 godina, a bio je na putu na nogometnu utakmicu između Crystal Palacea i Southamptona ove subote kad je u vlaku sjeo pored djevojke s talijanskim naglaskom.

Između njih je dvoje zaiskrilo, a iako je bio prezbunjen da bi od djevojke tražio broj, zajedno su snimili nekoliko selfieja koji su Angusu onda poslužili u potrazi. Uz fotku je napisao da je "pronašao svoju suprugu", a za pomoć je tražio i željezničku tvrtku kojom je putovao.

Ta je njegova objava retweetana više od 4800 puta u samo tri dana: "Do poluvremena je imala 30 retweetova, a do kraja utakmice 100", kazao je Angus i dodao: "Moj prijatelj koji je navijač Southamptona rekao je da će, ako objava skupi 2000 retweetova, napraviti tetovažu u spomen na nevjerojatnu pobjedu Palacea. Nisam očekivao ovakav odaziv, ovo je nevjerojatno. Većina ljudi koja mi se javlja je puna podrške".

A s obzirom na razmjere akcije, nije trebalo dugo da Angus pronađe fatalnu djevojku. Njih dvoje trenutno komuniciraju, ali njezino ime još uvijek nije otkriveno. "Hvala svima na retweetovima! Možete otkazati potragu, pronašao sam je i pričamo! Primila je sve jako dobro. Oh, da, i sad imam njezino ime. Ne želim razmišljati kakva sam budala ispao!", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.