Adriana Lima prošetala crvenim tepihom u Veneciji godinu dana nakon poroda

Foto: Profimedia

MANEKENKA Adriana Lima pojavila se na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Veneciji. Zablistala je u dugoj crnoj haljini otvorenih leđa sa šljokicama.

Na crvenom tepihu snimljena je sama, bez svog partnera Andrea Lemmersa. Došla je na premijeru psihološkog akcijskog trilera The Killer, redatelja Davida Finchera, u kojem glavne uloge imaju Sophia Charlotte, Michael Fassbender i Tilda Swinton.

 

Adriana je prije nekoliko dana proslavila prvi rođendan svojeg trećeg djeteta, sina Cyana. Dječak je prvo dijete Adriane i njezinog partnera Lemmersa. Adriana iz bivšeg braka ima dvije kćeri, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu, koje dijeli sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. 

"Porod me uništio"

Adriana je nedavno progovorila koliko joj je teško pao porod u 42. godini. 

"Porod me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram podsjećati da moram prihvatiti svoje novo tijelo, ali i učiniti sve što mogu da ga čim prije dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za People.

"Osjećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vježbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom tijelu u četrdesetima. I to je u redu jer tijelo u različitoj životnoj dobi reagira različito na iste podražaje", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.