Afera koja potresa Srbiju: Marko Jarić progovorio o glasinama da je turbo folk pjevaču oteo ženu

Foto: Guliver Images/Rex

SRPSKI košarkaš Marko Jarić posljednjih je tjedana u središtu pozornosti tiska u susjednoj državi zbog navodne afere sa suprugom turbo folk pjevača Ace Lukasa.

Bivši muž Adriane Lime putem svog je glasnogovornika javnosti poslao priopćenje u kojem je progovorio o svom odnosu s Lukasovom suprugom, Sonjom Vuksanović.

"Netočni su navodi da su Marko Jarić i Sonja Vuksanović već mjesecima u tajnoj vezi, te da je Marko Jarić razlog navodnog razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Još jednom se na senzacionalistički način pokušavaju širiti neistine i obmanjuje se javnost neprovjerenim informacijama koje za cilj nemaju ništa drugo nego povećanje prodaje određenih novina, ne mareći pritom za povrede ličnosti i ugleda pojedinca (u ovom slučaju Marka Jarića).

Marko Jarić nije u vezi sa Sonjom Vuksanović, te je svaka informacija i insinuacija u tom smjeru apsolutna neistina. Marko Jarić ovim putem još jednom apelira da se prestane sa sistemskim narušavanjem njegovog integriteta, privatnosti i ugleda. U Beograd je doputovao prije samo nekoliko dana s kćerkama i umjesto da vrijeme provodi u miru sa svojom obitelji, primoran je odgovarati na brutalne neistine. Ovim demantijem Marko Jarić želi stati na put konstantnom spominjanju njegovog imena koje se dovodi u vezu s nečasnim i nemoralnim ponašanjem, što mu je veoma bitno kao ocu maloljetne djece i profesionalnom sportašu koji služi kao uzor mladima", stoji u priopćenju.

Njegovo priopćenje stiglo je u vrijeme kad je Lukas na Instagramu u poduljem pismu objavio da se ipak razvodi od supruge.

"Draga moja ljubavi, doduše bivša! Uvijek si voljela medije i slikati se! Uz mene ti je to dobro išlo", između ostalog je napisao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.