Prepoznajete li nekog svog kolegu u ovome? Ovo je najiritantnije ponašanje u uredu

Foto: NBC

NA REDDITU je netko postavio pitanje: "Kakvo ponašanje na poslu ne možete tolerirati?" Javili su se mnogi korisnici sa svojim iskustvima s radnih mjesta koja uključuju kolege koji ih nekim postupcima svakodnevno živciraju. U nastavku pročitajte neke od odgovora.

Kada na "dobro jutro" odgovaraju "nije dobro"

"Jednom sam imao kolegicu koja je svaki put kad bi joj netko rekao 'dobro jutro' odgovarala: 'Nema ništa dobro u ovom jutru.' Bio sam presretan kad je dala otkaz", napisao je jedan korisnik Reddita.

Kada se hvale kako ne uzimaju bolovanje

"Radila sam u prosvjeti s jednom kolegicom koja je uvijek naglašavala kako 'nikad nije otišla na bolovanje', čak ni kada je bila bolesna. Hvala Bogu, otišla sam iz toga nereda", navela je jedna osoba.

Kada se ponašaju kao da su nadređeni, a nisu

Jedan korisnik je naveo da mu smetaju kolege koji "misle da su nadređeni, a zapravo nisu". "Kao primjer imam jednog takvog kolegu koji je zaposlen malo poslije mene. On mi uvijek pametuje kada smijem uzimati pauzu", ispričao je.

Kada tračaju druge

"Živciraju me oni koji tračaju druge radnike kada oni nisu tu, a kada su tu, prave se jako ljubazni prema njima", opisala je jedna korisnica.

Kada ne znaju prihvatiti kritiku

Netko je otkrio da mu najviše smetaju kolege koji ne slušaju upute nadređenih i ne znaju prihvatiti kritiku. "Vrlo je važno da se ovo ne događa na poslu. Otpuštam sve nove radnike koji pokažu ovakve osobine", napisala je ova korisnica.

Kada ne znaju iskomunicirati što žele

Jedan je korisnik izjavio da mu smetaju menadžeri koji ne znaju iskomunicirati što žele od radnika. "I onda se naljute kad ne učiniš onako kako su oni to zamislili, a nisu ti ni objasnili što su zamislili", napisao je.

Kada tužakaju 

"Najgore su one osobe koje ti neće reći u facu kada nešto pogriješiš, nego ti napišu putem e-maila, a u CC uključe cijeli kolektiv", opisala je jedna korisnica.

Kada konstantno moraju nešto pričati 

Netko je spomenuo i one kolege koji stalno moraju pričati s drugima o nevažnim stvarima. "Nimalo me ne zanima koji ti je najdraži kolač niti planiram raspravljati koji je okus bolji", dodala je.

Kada dijele detalje o svom privatnom i seksualnom životu

Jedna je osoba spomenula i one koji dijele previše detalja o stvarima poput privatnog ili seksualnog života. "Da sam dobio dolar za svaki put kada mi je netko pričao o ovim temama, bio bih bogat", napisao je ovaj korisnik.

Kada misle da su im svi s posla prijatelji

"Najgore mi je raditi na mjestima gdje su svi kao prijatelji. Ne kažem da je loša stvar biti prijateljski nastrojen prema kolegama, ali neki su najbolji prijatelji i izvan ureda", naveo je jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.