Anita Dujić s dečkom u kinu: Koliko god bježim od manekenstva, uvijek mu se vraćam

VEČERAS je u Cinestaru održana premijera filma "Vrijeme je novac". Ovaj sjajan noir film s Justinom Timberlakeom i Amandom Seyfried zaista bi mogao oduševiti sve ljubitelje kvalitetnog filma. Timberlake će svojom izvedbom sigurno razuvjeriti skeptike koji ga vide isključivo kao ljepuškastog pjevača, a film se isplati pogledati. Na premijeri su se pojavili brojni ljubitelji dobrog filma, a jedna od njih je i manekenka Anita Dujić, koja je stigla u društvu dečka Ivana Veljače.

"Starost sama po sebi može biti predivna tako da ne bih htjela živjeti 250 godina"

"Užasno me zanima film, volim noir, zanima me Justin i njegove izvedba, jedva čekam. Mislim da ne bih bila sretna da mi se vrijeme zaustavi na 25. godini života. Pokušavamo što duže ostati mladi, a svaka godina donosi nešto lijepo. Starost sama po sebi može biti predivna tako da ne bih htjela živjeti 250 godina, i ne bih htjela biti vječno mlada. Mislim da bih na kraju bila poprilično usamljena i tužna", otkrila nam je Anita svoje mišljenje o samoj tematici filma. 

"Koliko god bježim od manekenstva, uvijek mu se vraćam"

"Nedavno sam radila tri mjeseca na jednom velikom projektu u Dubrovniku, ali iza kamere, bilo je super, zanimljivo iskustvo. Mogla sam primijeniti neko znanje koje sam sakupila na faksu. Prošli tjedan vratila sam se u Zagreb, nosila revije na Cro A Porteru, i sada mi treba odmor. Koliko god bježim od manekenstva, vraćam mu se jer volim to okruženje i taj svijet. Odrasla sam u tome. Teško mi je izdvojiti samo jednog dobrog dizajnera, svima im se divim, energiji i trudu koji ulažu, pogotovo u Hrvatskoj, gdje je jako teško. Malo je tržište i svima im skidam kapu. U dizajnerske vode se ne bih bacila, često imam svoje vizije o kombinacijama, ali previše poštovanja imam prema pravim profesionalcima, tako da ne bih. Možda bih napravila neku modnu suradnju, ali ne bih se ozbiljno prihvatila dizajniranja", nadodala je Anita. "U ljubavi je sve dobro, sve je po starom, sve super, štima", zaključila je lijepa manekenka.

Duško Modrinić na premijeru poveo djevojku

Osim Anite i Ivana, na premijeru je stigao i Duško Modrinić sa svojom djevojkom. Glumac se osvrnuo na česte prijelaze pjevača u glumačke vode, i obrnuto. "Timberlake je jako talentiran čovjek, pjevač i glazbenik. Mislim da ima što za pokazati. Ako netko ima tu kvalitetu, bolje da to pokaže", ispričao je Duško. I sam je nastupao u showu "Zvijezde pjevaju", a u plesnoj inačici showa se, kaže, ne bi okušao. "Lijepo je bilo pjevati, ali ne plešem dobro, time se ne bih bavio, ali s glumom i pjevanjem uvijek". "Trenutno spremam predstavu u Osijeku, "Mletački trgovac". Jednako me privlače i televizija i film jer je to posao koji volim raditi i koji radim. U ljubavi je sve odlično, evo došli smo večeras malo pogledati film", zaključio je Modrinić. Na premijeru su stigli i Ivan Šarić, Iva Šulentić, Korana Gvozdić te Edvin Liverić i cure koje čine glazbeni dvojac Meritas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.