Anja je u Životu na vagi otkrila da joj je najveća želja biti mama. Sad čeka bebu

Foto: Press/Instagram

BIVŠA kandidatkinja showa Život na vagi Anja Veber sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila sretnu vijest. Ona s dugogodišnjim partnerom Ivanom čeka dijete, a otkrili su i spol bebe. Riječ je o dječaku kojeg planiraju nazvati Liam.

"Osjećam se presretno, ali još nemam osjećaj da sam trudna. Čekam da se bebica pokrene, otkrila je Anja pratiteljima na Instagramu. "Kilogrami su bili jedina prepreka, ali, nažalost, kad uđeš u svijet debljine, jako je teško izaći sam iz njega", dodala je.

Inače, Anja se bila prijavila u show jer joj je, kako je otkrila, najveća želja bila postati majka, ali to prije nije bilo moguće zbog njezine debljine, zbog koje je imala inzulinsku rezistenciju. Upravo to je bio glavni razlog zašto se odlučila za veliku promjenu u svojem životu. 

"Obitelj sam trebala u većini situacija, a ja sam se sramila čak i tražiti od njih nešto. Očekivala sam da će oni to sami. Očekivala sam, ali podrška nije dolazila", rasplakala se Anja jednom prilikom u showu u koji je ušla sa 142 kilograma, a uspjela je skinuti više od 40 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.