Ava Karabatić vratila se na Instagram nakon skandala i poslala poruku hakeru

Foto: Instagram

AVA KARABATIĆ vratila se na svoj Instagram nakon drame koja je nastala nakon što joj je profil, kako tvrdi, bio hakiran.

"Dragi moji, vraćen mi je profil. Volim vas. Jača sam nego ikada", napisala je Ava u opisu prve fotografije koju je objavila poslije skandala.

"Zahvaljujem svima što ste me nastavili pratiti. Također zahvaljujem mojim prijateljima koji su me o svemu obavještavali i bili uz mene u ovim teškim danima. Zahvaljujem i najdražem ocu koji je sve to stoički istrpio. Najveće hvala inspektorima PPP Split koji su problem jako ozbiljno shvatili", dodala je.

"Zahvaljujem svojoj odvjetnici, koja me tjerala da se borim i danju i noću mi pomagala da šaljemo poruke Instagram podršci", napisala je.

Objavila je i fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je u prvom planu njena stražnjica te je poručila:

"Čovjeku koji me pokušao uništiti stavljam ovu fotku da se i dalje divi mom tijelu".

Podsjetimo, Ava je za Blic otkrila kako zna tko stoji iza napada i da ga planira tužiti i uzeti mu veliku svotu novca.

"Prije 15 dana se sve dogodilo, znam tko je, ali nikoga ne želim otkrivati za sada. Uzela sam tri odvjetnika. Nemam nikakve veze s ovim profilom, sutra idem u policiju da ih prijavim. Ovo je za tužbu. Nedopustivo je da me netko ovako blati, ukraden mi je identitet i ovo je velika prevara. Dobit će veliku kaznu od 20.000 eura, ako sud presudi u moju korist", rekla je ranije.

Haker je na Avinom službenom profilu objavljivao eksplicitne fotografije drugih starleta, ali je u međuvremenu Instagram cenzurirao sadržaj, a haker nije skrivao svoje nezadovoljstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.