Bajaga (63) viđen u društvu pet godina mlađe djevojke. Vozili su bicikle

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

SRPSKI pjevač Momčilo Bajagić Bajaga viđen je u društvu svoje nove, pet godina mlađe djevojke, nakon što se prošle godine rastao od supruge Emilije s kojom je bio u braku 33 godine. 

Na X-u (donedavnom poznatom kao Twitter) osvanula je fotka 63-godišnjeg pjevača u društvu nove partnerice, a par je zajedno gurao bicikle. Prolaznik ih je slučajno snimio dok je fotkao zastavu koja se vijorila iza njih, a pjevač je primijetio da ga netko fotografira. 

Rekao bivšoj supruzi za novu ljubav 

"Nova Momčilova izabranica je od njega mlađa pet godina. Zajedno su skoro godinu dana. Bajaga je bivšoj supruzi Emiliji odmah rekao za novu ljubav, jer su poslije razvoda ostali u dobrim odnosima. Emilija mu nije radila probleme, jer odavno nema emocije prema njemu", otkrio je izvor blizak pjevaču za Nova.rs

Podsjetimo, srpski mediji ovog su ljeta objavili da je Bajaga bio na liječenju od alkoholizma u jednoj privatnoj klinici, a pjevač je negirao tvrdnje. Prošle je godine priznao da se razveo, no i otkrio da se razvod dogodio puno prije nego što su za to saznali mediji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.