Hrvati se šale s Banožićevim kobasicama, uključila se i Jadranka Kosor

Foto: Facebook

ZANOSNO poziranje Marija Banožića s kobasicama postalo je (očekivano) viralni hit.

"Banožić na FB objavio sliku na kojoj miluje kobasicu, a u statusu napisao da razmišlja o Zokiju, 'fakinu sa zagrebačkih ulica'. You can't make this shit up", "A nisu mu ni neke kobasice", "Dobro da se nije uslikao kako bere jaglace", "Njemu kobasice rastu na drvetu?", "Nije li to jedna krvavica i jedna kobasica?", "Opet se hvali tuđim poslom", komentiraju sad Hrvati na društvenim mrežama.

U raspravu se uključila i aktivna tviterašica Jadranka Kosor.

"To su mislim dvije vrste. Friške i sušene kobase. Možda je tu poruka. A možda nije", napisala je ona.

Jaglaci i kobasice

Podsjećamo, Banožić je s kobasicama odgovorio Milanoviću. 

"Gospodin koji ovih dana 'ratuje' sa svima, u zemlji i u inozemstvu, poručio mi je da se vratim u svoj šor. Evo vratio sam se, ali na njegovu veliku žalost ne za stalno. Mi iz 'provincije' ne stidimo se svoga porijekla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem 'fakina sa zagrebačkih ulica'", poručio mu je.

Najnoviji Banožićev viralni uzlet dolazi samo nekoliko tjedana nakon priče o njegovoj navodnoj ljubavi prema jaglacima zbog koje ga zovu Jaglac.

"Banožić je Gabrijeli Žalac htio pokloniti kiticu jaglaca nabranih u šumi, ali njezin suprug to nije dobro primio pa mu je rekao da te jaglace nosi svojoj supruzi. Jer bi ih mogao pojesti. Otad Banožića zovu Jaglac", prenio je Nacional krajem studenog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.