BB Nirmal o Soraji: Nisam bio zaljubljen u nju, ona je pokvarena i laže



NIRMAL KUKIĆ, jedan od finalista realityja Big Brother za Index.hr komentirao je svoj odnos sa Sorajom. Naime, tijekom realityja se šuškalo kako je Nirmal zaljubljen u Soraju, ali on to sve poriče. "U početku smo bili samo zaista dobri prijatelji, sve dok ona nije počela s prljavim igricama i lažima. Tada sam vidio da je pokvarena i nisam se htio družiti više s njom. Veliki Brat je forsirao naše druženje, stalno nas je stavljao na zajedničke zadatke. Ja imam curu tri godine i volim je, stalno sam to ponavljao u kući, ali ne znam jesu li to prikazali uopće", rekao nam je Nirmal.

Na pitanje je li požalio nešto iz kuće Velikog Brata i da li bi nešto promjenio, odgovara: "Pa inače sam veoma miran i ne reagiram burno, vjerojatno se nisam trebao onoliko svađati sa Sorajom. Također nikad ne plačem, a ovdje sam se rasplakao pred kamerama", zaključio je.



"Curi je bilo teško zbog svega sa Sorajom, bilo je trenutaka kad joj je bilo zaista slabo"


Na pitanje kako je cura reagirala na cijelu situaciju sa Sorajom, Nirmal odgovara: "Pa ona me dočekala čim sam izašao. Podržava me i ne zamjera mi ništa. Ipak, imala je i ona teških trenutaka kad joj je bilo zaista slabo. Pred kraj showa isključila je internet, nije ništa više htjela pratiti jer joj je sve to bilo prebolno, napisi o Soraji i meni. Međutim, sve sam joj objasnio, a i Nikola i još neki ukućani su joj rekli kako unutra zaista nije ništa bilo i da sam samo o njoj govorio stalno, sad smo sve riješili". Na pitanje kako su reagirali prijatelji i obitelj, Nirmal kaže: "Desetak prijatelja me dočekalo sinoć, svi su sretni i zadovoljni. Telefon stalno zvoni, javljaju mi se razni ljudi. Prijatelji, poznanici, ali i zovu me brojni ljudi koje ne poznajem, a htjeli bi da se upoznamo".



"Nemeš je možda popustio pritiscima roditelja i okoline pa je zato prekinuo s Marijanom"

Na pitanje kako komentira Marijaninu pobjedu, ali i njen i Nemešev raskid, Nirmal kaže: "Meni je drago da je ona pobijedila, to sam joj odmah rekao, od svih koji su ostali ona je bila moj favorit. Uvijek je bila u redu prema meni, zapravo bila je najiskrenija od svih i zato sam navijao za nju. A što se tiče njenog i Nemeševog odnosa, ja sam uvijek podržavao njihovu ljubav, ali ne znam što se dogodilo, mislim da je Nemeš popustio pod pritiscima roditelja i okoline. Ipak, nije to moja stvar, to bi trebali pitati njega", zaključio je mladi student te dodao kako se već čuo s Marijanom koja mu je potvrdila da je sve u redu s njom sad kad je došla kući.

"Volio bih postati voditelj"


Nirmal, koji je još uvijek student na Fakultetu političkih nauka, na pitanje planira li ostati u svijetu showbiza i nakon završetka showa, kaže: "Ja sam završio smjer Odnosi s javnošću na Političkim naukama pa bih volio ostati u toj branši. Mislim da bih mogao raditi kao voditelj ili nešto tome slično. Trenutačno me roditelji uzdržavaju jer studiram na postdiplomskom studiju, a ja bih se volio osamostaliti pa samim time i dobiti posao koji bi u neku ruku spadao u moju struku", objašnjava nam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.