Big Brother: Bojana ogorčena što nije bila u finalu izbora za Miss, Marijana ljuta zbog bodovanja

SINOĆNJI izbor za Miss i Mistera Big Brother kuće podigao je tenzije među stanarima. Konačni izbor očito je najviše pogodio Bojanu koja je posljednjih nekoliko dana morala nositi ženstvenu odjeću zbog Miline "otrovne strijele". Nakon što su proglašeni pobjednici, odbojkašica je otišla u ispovjedaonicu gdje je pričala o dojmovima. Velikom bratu je priznala da je povrijeđena jer nije izabrana među četiri finalistice. Nešto kasnije u dvorištu kuće Marijana, Bojana i Tamara komentiraju događanja tijekom večeri i Tamara primjećuje da se Bojana iznenada promijenila. Bojana neće priznati da je uvrijeđena što nije izabrana za Miss, iako se tome nadala. Lester priča o provokativnim pitanjima koja su mu bila upućena.

Marijana demonstrativno ostavila lentu i krunu na šanku

Tamara i Marijana ispituju Bojanu, što joj se zapravo dogodilo, jer nakon izlaska iz ispovjedaonice ne sliči na staru Bojanu. Zamjerke na izbor očito ima i Marijana koja iako je izabrana, nije zadovoljna ocjenjivanjem ostalih kandidatkinja. Raspravljala je s Lesterom i Nikolom o bodovima koje su dali Dragani i Soraji. Miss Big Brother kuće smatra da se dvije djevojke s otpada nisu dovoljno potrudile te su dobile prevelike ocjene samo zato što se sviđaju Nikoli i Lesteru. Na kraju je demonstrativno ostavila lentu i krunu na šanku, no njena ljutnja očito nije dugo trajala, jer je kasnije viđena kako po kući ponosno šeće s lentom. Uz nju je bila i Tamara, a obje su stanarke ponosno ustvrdile kako su "onima na otpadu uzele sve". Na otpadu, Ema govori Dragani kako se nadala da će ona ući u finale izbora, zajedno s Marijanom.

Nemeš razbio tipkovnicu, ali nije bio ljut

Stanari smetlišta danas uglavnom komentiraju što će biti sutra na nominacijama. Dragana, Horvat i Duško pričaju o svojim susjedima. Dragana kaže da su oni složni i kako će se do samog kraja držati zajedno kako bi sačuvali svoju grupu. Duško je pokušava razuvjeriti. On smatra da tu nema druženja i da svatko gleda sebe. Horvata brine kako će glasati kapetani. Kaže kako primjerice on sad ne zna što je Nikoli u glavi i ne može pretpostaviti za koga bi on mogao glasati. Samo je siguran, da za Tamaru neće. Horvat kaže da je bitno odakle si i kako se predstaviš, a Dragana smatra i da ljudi moraju da imaju novaca kako bi mogli glasali. Nemeš je posebno dobro bio raspoložen na otpadu. Iako neki smatraju da je sinoć požarevački zavodnik razbijao tipkovnice, jer je "prolupao", radi se samo o šali. Naime, Nemeš je rekao kako mu je oduvijek bila želja da razbije računalo, jer sa svojim kod kuće stalno ima problema i često ga poželi udariti nogom. Nakon toga je uzeo tipkovnicu i u šali "iskalio bijes" na njoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.