Bila je jedna od najvećih teen zvijezda Hollywooda, no život joj je otišao u potpuno krivom smjeru

Foto: Splash

AMANDA BYNES (31) bila je jedna od najpoznatijih tinejdžerica na svijetu - počela je glumiti sa sedam godina te se već kao klinka pojavljivala u desetak popularnih serija i filmova.

Već s 13 godina imala je glavnu ulogu u vlastitoj seriji "The Amanda Show", a sve do 2008. stalno je radila na nekoliko projekata u isto vrijeme. Predviđali su joj veliku i blistavu karijeru, no posljednji film snimila je 2010. godine ("Easy A", gdje je glumila uz Emmu Stone).

Nakon toga, u medijima se pojavljivala uglavnom kad bi napravila neki skandal. Prije pet godina uhićena je jer je vozila u pijanom stanju, a iste godine službeno je objavila da se povlači iz glume, iako je to već dvije godine svima bilo jasno. Godinu dana nakon toga, 2013., Amanda je podmetnula požar susjedima u dvorištu te je završila na psihijatriji.

2014. godine također je završila na psihijatriji, taj put zbog živčanog sloma. Osim toga, imala je problema s alkoholom i drogama.

No trijezna je već gotovo tri godine, a u intervjuu prije nekoliko mjeseci otkrila je kako se posvetila učenju - pohađa školu za modni dizajn. Rekla je i da joj gluma nedostaje te najavila povratak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.