Bivša Bandićeva suradnica uživala na Sljemenu, pažnju privukao luksuzni automobil

Foto: Instagram

JEDNA od najbližih suradnica bivšeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Mateja Vukmirović pokazala je kako uživa na Sljemenu sa svojim partnerom Filipom Poštekom i njihovim sinom Kaelom, rođenim prošle godine.

Mateja je pozirala u bijelom kaputu s bijelom šubarom na glavi, a od sunca se štitila sunčanim naočalama. Posebnu pažnju privukao je i njihov luksuzni automobil kojim je obitelj došla na Sljeme. "Želiš li napraviti snjegovića?" napisala je u opisu objave na Instagramu.

I dalje se bavi politikom

Mateja je, inače, rodom iz Sesveta. Privremeno je bila i Bandićeva glasnogovornica. Na društvenim mrežama dijelila je zajedničke fotografije, primjerice s Bandićeve proslave rođendana, a poslovni suradnici svakodnevno su provodili vrijeme zajedno.

Trenutačno je predsjednica mjesnog odbora Luka u sklopu Sesveta, tako da je na lokalnim izborima 2021. i službeno kročila u političke vode, pisao je ranije RTL. Povremeno nosi revije domaćih dizajnera, a prije 15 godina je pobijedila na izboru za Miss Alpe Adria Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.