Bivša manekenka koja živi na ulici snimljena u lošem stanju i s masnicom na licu

Foto: Profimedia

NEKADAŠNJA holivudska ljepotica i bivša manekenka Loni Willison snimljena je na ulicama Los Angelesa u lošem stanju i s masnicom na licu. 

Willison je nekada bila jedna od najpoželjnijih žena u Hollywoodu i bivša je supruga zvijezde Baywatcha Jeremyja Jacksona, a sada živi kao beskućnica i vuče svoje stvari u kolicima ulicama Los Angelesa. 

Nedavno su je paparazzi snimili sa slomljenim prstima te kako usred dana spava na cesti pokrivena krpama, a sada je snimljena s masnicom na licu i bez zuba, a fotografi koju su je snimili tvrde da jedva stoji na nogama. 

Inače, bivša manekenka udala se za zvijezdu Baywatcha 2012. godine i na početku su bili jedan od najpopularnijih holivudskih parova. Problemi su počeli u drugoj godini braka kada je nakon jedne od njihovih svađa morala reagirati i policija. 

Psihički slom nakon razvoda 

Willison je tada ispričala kako ju je suprug davio i slomio dva rebra, no nije podignula prijavu. Ubrzo su se razveli, a ona se povukla iz svijeta manekenstva i doživjela psihički slom. Završila je na ulici 2016. godine kad je upala u ogromne dugove i ostala je bez stana i automobila. 

"Na ulici opstaju samo najjači. Godinu dana se nisam tuširala jer smrad odbija seksualne predatore. Stalno me pljačkaju i oduzimaju mi stvari", rekla je jednom novinarima koji su je snimili na ulici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.