Bivša teen zvijezda privukla poglede u Los Angelesu, šetala u ležernom izdanju

Foto: Profimedia

AMANDA BYNES ovih je dana privukla poglede na ulicama Los Angelesa.

37-godišnja glumica prošetala je u ležernom izdanju - nosila je sivu majicu kratkih rukava, crne tajice i tenisice. Mnoge je iznenadila i promjenom imidža. Amanda je sada dio kose obojila u plavu.

Krajem prošle godine Amanda je počela snimati podcast i redovito objavljivati na TikToku. Tim se povodom osvrnula na "priče na internetu koje komentiraju njezin izgled", koje su tad bile aktualne.

"Nikad nisam prije otvoreno govorila o tome, ali zapravo sam imala operaciju blefaroplastike. Više nemam nabore i bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla učiniti za svoje samopouzdanje, osjećam se puno bolje u svojoj koži. Samo sam htjela to reći zbog glasina o mom novom izgledu", rekla je. Inače, zahvat blefaroplastike odnosi se na korekcije gornjih kapaka. 

Podsjećamo, glumica je posljednjih godina nanizala hrpu skandala. Prošle godine je lutala gola ulicama Los Angelesa, a potom je odvedena u obližnju policijsku postaju, gdje je tim za mentalno zdravlje utvrdio da je treba staviti na psihijatrijsko promatranje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.