Bojana Gregorić raspametila fanove i slavne Hrvatice fit linijom: "Brutalna si"

Foto: Instagram

BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ trenutno uživa u ljetovanju na hrvatskoj obali, a da se dobro provodi otkrila je u svojim objavama na društvenim mrežama.

Osim za sunčanje, čitanje knjiga i kupanje, glumica je lijepu plažu iskoristila i kao dobru pozadinu za Instagram fotku, a svoje kolege i obožavatelje raspametila je isklesanom linijom koju je pokazala u maslinastom badiću. Sa šeširom u ruci, Bojana je izvela baletni skok za koji u hashtagovima tvrdi da će ga moći izvesti i u 89. godini.

"Summer mode on", napisala je u opisu fotografije te primila brojne komplimente na račun izgleda. "Wow", napisala joj je Anita Dujić, a blogerica Sonja Kovač je dodala: "Ženo, koje tijelo!". Ni Ecija Ivušić nije ostala ravnodušna na njenu liniju pa joj je dodijelila laskavu titulu: "The Body". "Ajme meni, ovo se ne događa. Gregorić, brutalna si", napisala je Ivana Mišerić.

Inače, Bojana se u mlađim danima profesionalno bavila baletom kojem, između ostalog, duguje i fit liniju, ali i plesne pokrete kojima će se, očito, zauvijek moći pohvaliti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.