Bondova se djevojka nakon dva tjedna oporavila od koronavirusa, opisala tijek bolesti

Foto: Twitter

BIVŠA Bondova djevojka Olga Kurylenko kaže da se potpuno oporavila od koronavirusa oko dva tjedna nakon što je počela osjećati simptome bolesti.

40-godišnja glumica najpoznatija po ulozi u filmu o Bondu Zrno utjehe (Quantum of Solace, 2008.) objavila je danas na društvenim mrežama da je ozdravila.

"Potpuno sam se oporavila. Da rekapituliram: Tjedan dana osjećala sam se poprilično loše i uglavnom sam bila u krevetu, spavala, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Drugi tjedan temperatura je nestala, no pojavio se blagi kašalj i osjećala sam se jako umorno. Do kraja drugog tjedna osjećala sam se potpuno dobro. Kašalj je gotovo potpuno nestao, još uvijek kašljem ujutro, no onda se više ne pojavljuje tijekom dana. Dobro sam! I sad samo uživam, opuštam se i razmišljam o mnogim stvarima i provodim vrijeme sa svojim sinom", napisala je na Instagramu uz fotografiju sa sinom, sa zaštitnom maskom na licu.

Svoje fanove francusko-ukrajinska glumica koja se trenutno nalazi u Londonu obavještavala je o napretku bolesti na društvenim mrežama, a mnoge od njih razveselila je činjenica da se osjeća bolje. "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno", poručila je svima još prije tjedan dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.