Brat Novaka Đokovića u Hrvatskoj s curom slavi godišnjicu veze, podijelili su fotke

Foto: Instagram

BRAT tenisača Novaka Đokovića, Đorđe, trenutno se nalazi na ljetovanju u Hrvatskoj, gdje zajedno s djevojkom Saškom Veselinov slavi prvu godišnjicu veze.

Na svom Instagram profilu Saška je podijelila nekoliko fotki s odmora, a Đorđu je uputila i dirljivu poruku.

"Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice", napisala je uz snimku na kojoj Đorđe lampom proučava meni u restoranu.

Prije veze sa Saškom, Đorđe je bio u vezi s Tijanom Ralić, s kojom je prekinuo 2019. nakon četiri godine veze. Presudile su njihove obveze i činjenica da su imali vezu na daljinu zbog njenog studija u Milanu.

Direktor je Adria Toura

Samozatajni Đorđe također je tenisač, ponekad je s bratom igrao u parovima, ali ga još nije dostigao po uspjesima. Đorđe je odrastao u Novakovoj sjeni te je jednom prilikom i sam priznao da nije lako biti Novakov brat, osobito s obzirom na to da je odlučio krenuti njegovim stopama.

"Nije lako biti Novakov brat. To ima i dobre i loše strane. Biti brat prvog tenisača svijeta je privilegija i znači imati otvoren put. Gdje god da odem, svi me dočekuju jako dobro, međutim, kada izađem na teren, prezime donosi dodatni pritisak, svi igrači imaju dodatnu motivaciju protiv mene", ispričao je Đorđe svojedobno za Nezavisne novine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.