Britanci se ne mogu načuditi što je kći najbogatije Hrvatice na osmom odmoru ove godine

Foto: Guliver Image/Splash

LJETO još nije ni na vidiku, a kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Tamara, na osmom je odmoru ove godine. Ljepotica hrvatskog porijekla već se našla na udaru zbog raskošnog stila života, no Britancima je i dalje čudno što se toliko odmara, a naročito ih muči pitanje - od čega.

Destinacija koju je izabrala za osmi odmor jest Dubai, kamo je otišla s kćeri Sophijom. Dan su provele u vodenom parku Aquaventure Atlantis na The Palmu, umjetno stvorenom otočju koje je oblikovano u obliku palme.

Prije ovoga bila je na Bahamima, također sa Sophijom.

Ranije je show "Tamara's World" otkrio da ona i njen suprug Jay Rutland, kontroverzni bankar, imaju čak 50 zaposlenika u vili vrijednoj više od 600 milijuna kuna.

Tamara se najviše voli izvaliti u svojoj zlatnoj kadi, koja kao i ostatak kuće mora biti savršeno čista, no za to se ne brine bogata nasljednica, već njeni zaposlenici.

Njena kći Sophie uživa u svojoj sobi za igru, s golemom kućicom za lutke i konjićima za ljuljanje, a u vili se nalazi i ledena palača.

Iako njena kći ima sve što poželi, Tamara tvrdi da je skromna.

"Fifi nije razmažena. Voli se voziti privatnim avionima, ali vozi se i busom i podzemnom željeznicom. Čak je i u New Yorku bila u podzemnoj željeznici", pokušala je objasniti bogata nasljednica.

"Naučila sam je da sa svima razgovara jednako, bila to čistačica ili direktor. Kad se igra s drugom djecom, uvijek dijeli sve svoje igračke", dodala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.