Brojni poznati na Frljićevoj premijeri: Došla Daniela Trbović, Rade Šerbedžija, Nataša Janjić

MNOGE poznate osobe okupila je u subotu navečer premijera nove drame redatelja Olivera Frljića. "Prolazi sve" napisao je Dubravko Mihanović koji je i dramaturg kazališta Gavella, a u predstavi glume Jelena Miholjević, Ksenija Pajić, Dijana Vidušin, Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Barbara Nola, Amar Bukvić, Enes Vejzović, Janko Rakoš, Filip Križan i Sven Medvešek.

Trijumf kolega došao je vidjeti glumac Rade Šerbedžija koji se družio s legendarnom hrvatskom glumicom Marijom Kohn, a bila je i Nataša Janjić, Ana Karić, Tara Rosandić, redatelj Filip Nola s glumcem Vilijem Matulom i mnogi drugi. Rad 35-godišnjeg nagrađivanog redatelja nisu htjele propustiti ni glumice iz sapunica Doris Pinčić i Tamara Garbajs, kao ni redatelj Vinko Brešan sa suprugom te sveprisutna Mani Gotovac.

Ekipi koja je nastupila tu večer vjerojatno je bila najvažnija podrška njihovih najmilijih, pa je tako Olivera Frljića došla podržati djevojka Daniela Trbović sa sestrom a glumca Amara Bukvića djevojka Ivana Hranjec u pratnji glumčevih roditelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.