Jeremy Allen White zvijezda je nove kampanje Calvina Kleina, fanovi su izvan sebe

Foto: Profimedia

Glumac Jeremy Allen White zvijezda je nove kampanje Calvina Kleina za jesen 2024. 

Fotografije glumca u boksericama proširile su se internetom. Osim što je pozirao uz bazen, objavljen je i video uz pjesmu Crimson and Clover grupe The Shacks. 

Na nekim reklamnim fotografijama Jeremy je bio i odjeven u traperice. 

Fanovi su izvan sebe

Nije dugo trebalo od objave kampanje da cijeli svijet ponovno počne pričati o Jeremyju Allenu Whiteu. X (bivši Twitter) je prepun komentara, a mnogi zahvaljuju brendu na ovim fotografijama i videu.

Već je početkom godine zaludio fanove

Jeremy je bio model proljetne reklamne kampanje donjeg rublja spomenutog brenda početkom godine. U kampanji je pokazao svoje isklesane mišiće i tako izmamio uzdahe obožavateljica i obožavatelja. 

Fotografije i snimke odmah su postale viralni hit, a brojne Whiteove obožavateljice pisale su da su "izvan sebe". Neki su je nazvali i "najseksi reklamom desetljeća". 

Inače, njegov izgled rezultat je transformacije kroz koju je prošao za lik Kerryja von Ericha u filmu The Iron Claw, u kojem glumi sa Zacom Efronom, a za časopis Esquire opisao je kako je taj proces izgledao. 

"Ujutro bih jeo vafle, bademov maslac. Usred dana cijelo sam vrijeme jeo pureće paštete i avokado. Bilo mi je odvratno. Pokušavao sam pojesti što više toga, ali, iskreno, nisam se osjećao baš najbolje. Uz to sam trenirao kako bih povećao mišićnu masu, ali to nije način života za mene", objasnio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.