Časopis Maxim: Ovo je najzgodnija i najuspješnija žena u 2023. godini

Foto: EPA

POZNATI časopis Maxim proglasio je glumicu Margot Robbie najzgodnijom i najuspješnijom ženom 2023. godine.

Australsko izdanje časopisa objavilo je svoju godišnju listu Hot 100 za 2023. godinu. Na toj su listi najuspješnije i najljepše žene u industriji zabave, sporta i pop kulture. Pritom je zanimljivo da je 33-godišnja Margot već četvrtu godinu zaredom zauzela prvo mjesto na listi. 

Na drugom mjestu ovogodišnje liste našla se nogometašica Sam Kerr, a treće mjesto je zauzela glazbenica Delta Goodrem. Potom slijede Sophie Monk, G Flip, Jessica Mauboy, Kaylee McKeown, Ariarne Titmus, Abbie Chatfield, Evelyn Ellis...

"Naša godišnja HOT 100 lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australske žene koje su impresionirale ili utjecale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i nevjerojatnim talentima", izjavio je za medije Santi Pintado, glavni urednik Maxima. 

O Margot Robbie pričalo se cijelu godinu

Inače, Margot Robbie ove je godine bila osoba o kojoj se nije prestajalo pričati - i to zbog uloge u filmu Barbie. Osim što je oživjela popularnu dječju lutku, Robbie je i producirala film kroz svoju produkcijsku tvrtku LuckyChap Entertainment, koju je osnovala 2014. sa svojim sadašnjim suprugom Tomom Ackerleyem i prijateljima Joseyjem McNamarom i Sophijom Kerr.

Prije samog početka prikazivanja filma procurile su i plaće glumcima. Variety je doznao da je Margot za ulogu Barbie bila plaćena 12.5 milijuna dolara.

Australska glumica bila je najplaćenija glumica u 2022. godini, upravo zahvaljujući filmu Barbie. Ta je plaća nadmašila njezin prethodni najviši honorar od 10 milijuna dolara za blockbuster Birds of Pray iz 2020. u kojem je glumila Harley Quinn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.