Cheryl Cole ponovo prevarena: Ashley spavao sa tri žene dok se pokušavao pomiriti s njom

CHERYL COLE navodno je već požalila što se vratila bivšem suprugu Ashleyju. Lijepa je pjevačica bila jako povrijeđena kad je čula da se nogometaš viđao sa tri žene u vrijeme kad se pokušavao pomiriti s njom. Naime, britanskim medijima javile su se tri Ashleyjeve ljubavnice koje su bile s njim početkom mjeseca. 29-godišnja stjuardesa tvrdi da je provela noć s igračem Chelsea u vili na Beverly Hillsu prije nekoliko tjedana. "Bila je s Ashleyjem nekoliko puta, a posljednji je put bio prije par tjedana. Cheryl je tad bila jako ranjiva, a Ashley je u tome vidio priliku da mu se vrati", rekao je izvor za Daily Mail. Stjuardesa navodno nije znala niti je mogla naslutiti da se slavni par tad pokušavao pomiriti i bila je zgrožena kad je to čula. "Žao joj je Cheryl", tvrdi izvor.

"Zbunjena je i ljuta te želi razgovarati o svemu sa Cheryl. Želi znati na čemu je"

Druga Ashleyjeva ljubavnica je manekenka za bikinije i Playboyjeva zečica s kojom se upoznao u Hollywoodu, Kayla Collins. Ona je navodno toliko ljuta zbog svega što se dogodilo da se pod svaku cijenu želi suočiti sa Cheryl kako bi čula što se dogodilo između nje i bivšeg supruga. "Zbunjena je i ljuta te želi razgovarati o svemu sa Cheryl. Želi znati na čemu je", rekao je izvor za britanski Sun. Kayla je imala kratku romansu s Ashleyem prije nekoliko mjeseci, nakon što su se upoznali u Playboyevoj vili. Ponovo su bili zajedno prije nekoliko tjedana kada je Ashley bio u Los Angelesu.

"Tri su djevojke bile sa mnom u kontaktu i tvrdile da su nedavno bile u vezi s Ashleyjem"

Identitet treće ljubavnice se još ne zna, no nema sumnje da će i to uskoro biti otkriveno. Sve tri žene navodno su kontaktirale poznatog PR stručnjaka Maxa Clifforda kako bi im pomogao da objave svoje priče. "Posljednjih nekoliko tjedna tri su djevojke bile sa mnom u kontaktu i tvrdile da su nedavno bile u vezi s Ashleyjem Coleom. Uskoro ćemo se vidjeti i vidjet ću imaju li kakve dokaze za svoje tvrdnje", rekao je Clifford. Cheryl se još uvijek nije oglasila, jer u Los Angelesu radi na svom novom albumu. Pjevačica je nedavno kupila novi stan u Los Angelesu koji je platila tri milijuna funti. Dvosoban stan prilično je velik, no nije poznato hoće li Ashley tamo živjeti s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.