George Clooney o supruzi Amal: Bolje da ja kuham, ona bi nas mogla sve ubiti

Foto: Profimedia

GEORGE CLOONEY nedavno se našalio da su vještine njegove supruge Amal u kuhinji toliko loše da mogu "ubiti cijelu obitelj", javlja Page Six. 62-godišnji glumac je otkrio da će ove godine za Božić pripremiti malu puricu, sličnu onoj koju je napravio za Dan zahvalnosti.

"Moja supruga je sjajna odvjetnica, jedna od najvećih svjetskih odvjetnica, no bolje da ja kuham jer postoji mogućnost da ćemo svi umrijeti ako ona kuha", rekao je u intervjuu tijekom premijere Amazonovog filma The Boys in the Boat u Los Angelesu, koji je režirao i producirao.

"Djeca mi nemaju pojma tko sam ja"

Što se tiče odnosa s djecom, tijekom hoda crvenim tepihom novinari su ga pitali razumiju li djeca tko im je otac. "Nemaju pojma. Jedan od klinaca u školi rekao je našem sinu da sam slavan. Kasnije, moj sin me upitao: 'Tata, što je to slavan?" prepričao je Clooney.

Podsjetimo, glumac se prije devet godina oženio odvjetnicom, a u ranijem intervjuu za CBS par je otkrio tajnu sretnog braka koja je prilično jednostavna. Oni se, naime, nikada ne svađaju. Par je prije šest godina dobio blizance: kćerkicu Ellu i sina Alexandera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.