Coco T nastavlja s golišavim fotkama i poručuje kritičarima: Nikad se neću prestati skidati

Foto: Instagram

BUDUĆI DA je nedavno postala majka, neki smatraju da bi Coco T trebala prestati objavljivati seksi fotke i pojavljivati se golišava u javnosti. Ona je odlučila jasno poručiti da ništa od toga.

Na svom blogu koji piše za E! News, starleta se obračunala s kritičarima koji smatraju da se neprilično ponaša za jednu majku.

"Kao prvo, dosad bi svi trebali znati tko je Coco. Zbilja? Nikad se neću pojaviti u trenirci. To se jednostavno neće dogoditi. Ne znam zašto to ljude čudi. Mislim da sam se smirila tijekom godina, u mnogim pogledima sam se skrasila", objašnjava Coco.

Dala je i svima do znanja da voli svoj imidž i da ga ne misli uskoro mijenjati: "Iako imam dijete, još uvijek se mogu našminkati, urediti frizuru i nokte i srediti si outfit. Ne pretjerujem, to je moja osobnost. Ljudi trebaju prijeći preko toga.

Coco i reper Ice T dobili su svoje prvo dijete, djevojčicu Chanel, u studenom prošle godine. Novopečena majka već se susrela i s oštrim kritikama na račun toga što izlaže dijete oku javnosti na Instagramu i uređuje ju po uzoru na sebe.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.