Crkva, divlji seks i krvavi leš: Lana Del Rey snimila spot "Born to die", uspoređuju je s Lady Gagom

LANA DEL REY, 25-godišnja američka kantautorica pravim imenom Elizabeth Grant, ima novi spot "Born to die", koji je odmah nakon objave pokupio brojne dobre kritike, ali i uzburkao neke duhove.

Naime, dio Laninog spota je snimljen u crkvi, gdje Lana poput kraljice na prijestolju sjedi ispred oltara, a kraj nje leže dva tigra. U dijelu spota su prikazane i vatrene scene seksa u autu, između Lane i mišićavog istetoviranog muškarca. Priča završava prometnom nesrećom - muškarac Lanino mrtvo i krvavo tijelo drži u naručju. Posljednja scena spota prikazuje Lanu u njegovom zagrljaju ispred američke zastave, a oboje na sebi imaju samo traperice.

Američki mediji pišu kako je "osvježavajuće vidjeti spot glazbenice, koja za promjenu nije Lady Gaga, ispunjen kontroverzama, artistički i odličnog koncepta". Režiju spota potpisuje sjajni Woodkid, koji stoji i iza spotova "Teenage Dream" Katy Perry te "Back to December" Taylor Swift.

Mlada pjevačica kojoj su glazbeni uzori Kurt Cobain, Thomas Newman i Bruce Springsteen, umjetničko ime stvorila je spajanjem imena holivudskih glumaca Lane Turner i Forda Del Reya, a samu sebe naziva "gangsta Nancy Sinatra".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.