Depp tuži tabloid jer je napisao da je mlatio ženu, bit će puno prljavih detalja

Screenshot: YouTube

GLUMAC Johnny Depp u utorak na sudu počinje parnicu protiv britanskog tabloida koja će vjerojatno otkriti detalje privatnog života njega i njegove bivše supruge Amber Heard.

Depp (57), zvijezda filmova Pirati s Kariba, tužio je izdavača tabloida The Sun i njegovog izvršnog urednika Dana Woottona za klevetu zbog Woottonova članka iz 2018. u kojemu ga je nazvao "čovjekom koji mlati suprugu".

Predmet će voditi Londonski visoki sud i suđenje bi trebalo trajati tri tjedna, a iskaz bi trebali dati i glumac i bivša supruga.

Par se upoznao 2011. na snimanju filma The Rum Diary, a vjenčao u veljači 2015. Glumica je podnijela zahtjev za razvod nakon 15 mjeseci braka i tražila od suda da mu zabrani da joj prilazi. Optužila ga je za fizičko zlostavljanje, što on niječe.

Razveli su se 2017. i tada je ukinuta mjera zabrane pristupa, a Depp je pristao isplatiti joj sedam milijuna dolara.

The Sun je pokušao prošlog tjedna od suda ishoditi odbacivanje tužbe, no nije uspio iako je sudac ocijenio da Depp nije dostavio svu traženu dokumentaciju, među ostalim i njegovu prepisku telefonom s pomoćnikom koji mu je, po Sunu, nabavljao drogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.