Divlja partijanerica i povučena slatkica: Najpoznatije sestre na svijetu potpuna su suprotnost

Foto: Guliver Image/Getty Images/YouTube

O ŽIVOTIMA danas 18-godišnje Malije i 15-godišnje Sashe Obame do nedavno se nije mnogo znalo, no u posljednje vrijeme u javnost curi sve više detalja o tome kako dvije tinejdžerice provode slobodno vrijeme.

Starija Malija tabloidima je postala zanimljiva još lani, kad se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj nosi majicu hip hop skupine Pro Era, čiji je član Joey Badass netom prije toga osuđen za napad na zaštitara jednog australskog kluba.

Bijela kuća je tada najavila provođenje istrage o tome kako je fotka dospjela na internet, a članovi grupe, koji su je objavili na svom Instagramu, tvrdili su da su do fotke došli preko zajedničkog prijatelja.

Prije nekoliko mjeseci objavljeno je da će Malia uzeti godinu dana pauze prije nego što upiše Harvard, a proteklih tjedana u javnost su procurile snimke na kojima starija Obamina kći pleše na glazbenom festivalu Lollapalooza u kratkim hlačicama.

Navodno je na festivalu bila s tinejdžerom osuđivanim za brutalni napad na mladića koji mu je navodno stao na nogu. Posljednjih dana strani mediji pišu da je Malia pušila marihuanu na festivalu, jer je snimljena kako uvlači dim iz sumnjivog zamotuljka. Desno orijentirani mediji napali su je da sramoti Ameriku u svijetu.

Tri godine mlađa Sasha ljeto provodi radno, zaposlila se u restoranu u Massachusettsu u kojem poslužuje hranu.

"Pitali smo se zašto je ona djevojka na poslu uz pratnju od šest ljudi, ali ubrzo smo saznali o kome riječ", ispričao je medijima jedan od zaposlenika restorana.

Prije nekoliko mjeseci Sasha je oduševila javnost fotografijom na kojoj se upoznaje s glumcem Ryanom Reynoldsom, dok je starija sestra ohrabruje podignutim palčevima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.