"Djelovala je malo umorno": Ivana Trump nekoliko sati prije smrti bila u restoranu

Foto: EPA

IVANA TRUMP preminula je u dobi od 73 godine u svom domu u New Yorku, a netom prije smrti bila je u svom omiljenom restoranu, piše The Sun.

"Ona je bila čest gost. Izgledala je dobro raspoložena, iako malo umorna", rekao je kroz suze za britanske medije vlasnik restorana Paolo Alavian.

"Kao i uvijek, pitala me je kako sam, uvijek nas je podržavala i imali smo jedan izuzetno normalan razgovor, kakav sam vodio s njom svaki put kada bi došla. Djelovala je zdravo, izgledala je možda malo umorno, ali je inače djelovala dobro", dodao je Paolo i priznao da je u šoku.

"Nemam pojma što se dogodilo. Vidjeli smo da se nešto događa ispred njena stana. Bila je dobro ljudsko biće, bila je stvarno, stvarno dobra osoba. Sve je to za mene trenutno jako emotivno… Ona je svima ovdje bila majka", zaključio je. 

Ivana je pronađena u besvjesnom stanju na dnu stepenica u svojoj kući

Podsjećamo, Daily Mail je izvijestio kako je Ivana Trump pronađena u besvjesnom stanju na dnu stepenica u svojoj kući na Manhattanu jučer malo prije 13 sati.

Istražitelji još trebaju utvrditi točan uzrok smrti i okolnosti, no vjeruje se da je smrt nastupila slučajno i da nije riječ o kaznenom prekršaju. Pretpostavlja se da je Ivana doživjela neku vrstu napadaja, nakon čega je vjerojatno pala niz stepenice. Istražuje se je li došlo do srčanog zastoja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.