Do zadnjeg trena najavljivali masovni tulum dok je u Zagrebu rekordan broj zaraženih

Foto: DyD Fotografos/DPA/PIXSELL

ZAGREB se već nekoliko dana ističe kao negativan primjer kad je riječ o broju zaraženih koronavirusom pa nije čudno da su mnogi u šoku pratili najave Future Scopea, masovnog partyja na Zagrebačkom velesajmu.

Štoviše, čak i nakon što je objavljeno da je Zagreb oborio rekord sa 705 novozaraženih, na Facebooku je osvanula nova najava o događaju zakazanom za subotu.

No svega nekoliko sati kasnije, netko je u organizaciji tog programa elektroničke glazbe shvatio da riskiraju epidemiološku katastrofu.

"S obzirom na cijelu produženu situaciju s COVID-19 i porast broja zaraženih, ovim putem vas obaviještavamo da će party s Dax J-om biti odgođen za iduću godinu. Trudili smo se do zadnjeg dana organizirati sve u skladu s mjerama, no zdravlje svih vas i nas trenutno treba biti na prvome mjestu Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koji će biti naknadno objavljen", objavili su danas poslijepodne.

Poštovani kupci i posjetitelji, s obzirom na cijelu produženu situaciju s COVID-19 i porast broja zaraženih, ovim ...

Objavljuje Future ScopeČetvrtak, 22. listopada 2020.

Kasno navečer objavili su da su izabrali novi datum.

"Obavještavamo vas da je stigao novi službeni datum povratka na plesni podij uz Dax J-a. Podsjećamo vas da sve kupljene ulaznice vrijede i za 27. ožujka, a oni kojima novi datum neće odgovarati moći će zatražiti povrat novca. Vidimo se 27. ožujka na Velesajmu, a do tad nam se čuvajte", napisali su.

Dragi svi, obaviještavamo vas da je stigao novi službeni datum povratka na plesni podij uz Dax J-a. Podsjećamo vas da...

Objavljuje Future ScopeČetvrtak, 22. listopada 2020.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.