Fanovi Eurosonga nezadovoljni odabirom ovogodišnjih voditelja: "Otkažite sve..."

Foto: Instagram/EPA

NAKON što je BBC objavio imena voditelja ovogodišnjeg Eurosonga, obožavatelji glazbenog natjecanja žale se na društvenim mrežama da "za pola njih nisu čuli" i da ih je "previše".

Naime, ove će godine veliko finale Eurosonga voditi Graham Norton s ukrajinskom pjevačicom Julijom Saninom. Pridružit će im se i glumica Hannah Waddingham i pjevačica Alesha Dixon. Uz njih, natjecatelje će najavljivati i Sam Quek, Mel Giedroyc, Rylan, Scott Mills i Timur Mirošničenko.

"Potpuno nasumična skupina"

Obožavatelji pišu da su sretni što će Grahama gledati u ulozi glavnog voditelja, no kažu kako za većinu drugih imena nisu nikad čuli.

"Uz toliki izbor briljantnih i iskusnih voditelja, oni se odluče za potpuno nasumičnu skupinu", "Nikad nisam čuo za Juliju Saninu ni Hannah Waddingham", "Otkažite sve i prestanite financirati BBC", "Jako bih željela razgovarati s osobom koja bira voditelje za Eurosong", "Graham Norton je super, ali za druge nisam čula", "Mogli ste odabrati i 17 voditelja", "Mislim da bi jedan voditelj bio sasvim dovoljno", neki su od komentara na Twitteru.

Liverpool je domaćin Eurosonga 2023.

Podsjećamo, Liverpool će biti grad domaćin Eurosonga 2023. godine. 

Domaćin je trebala biti Ukrajina nakon što je ukrajinska folk-rap grupa Kalush Orchestra u svibnju pobijedila na natjecanju u Torinu, a drugo je mjesto osvojio britanski predstavnik Sam Ryder neobičnom pjesmom Space Man.

Unatoč negodovanju vlade predsjednika Volodimira Zelenskog, Europska radiodifuzna unija (EBU), koja upravlja Eurovizijom, zaključila je da Ukrajina ne može jamčiti sigurnost za više od 10.000 ljudi uključenih u produkciju i još 30.000 obožavatelja.

Očekuje se da će uz televizore Euroviziju pratiti više od 160 milijuna gledatelja diljem svijeta. 

Hrvatsku će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Let 3 s pjesmom Mama ŠČ!.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.