Fanovi imaju bizarne teorije o tome zašto je Kardashianka promijenila izgled

Foto: Instagram

NOVI izgled Khloe Kardashian aktualna je tema na gotovo svim društvenim mrežama, portalima i forumima. Naime, na selfieju koji je objavila prije tri dana pratitelji tvrde da izgleda potpuno drugačije.

Neki su je prozvali da izgleda kao druga osoba svake godine uspoređujući njezino sadašnje lice sa starim slikama i tvrdeći da ga je promijenila operacijom. U obranu reality zvijezde stali su njeni fanovi, koji su iznijeli brojne teorije o tome zašto tako izgleda.

Jedan obožavatelj je sugerirao da zvijezda Keeping Up With The Kardashians samo želi izgledati isto kao i njezine starije sestre Kourtney i Kim. Na forumu je napisao da Khloe mrzi stvari koje je razlikuju od njenih sestara.

Neki su, međutim, otišli i korak dalje pozivajući se na glasine o tome da Khloe nema istog oca kao ostale sestre. Čak i prije operacija i Photoshopa, uvijek se razlikovala od ostalih sestara, tvrde neki fanovi.

Glasine koje su se i ranije pojavile govore o tome da je Khloe kći bivše zvijezde američkog nogometa O. J. Simpsona, zbog čega navodno ne izgleda kao ostatak njezine obitelji.

Khloe prirodno ima plavu kosu, dok je ostatak sestara tamnokos, kao i njezini roditelji.

Simpson je bio vrlo blizak prijatelj s Khloeinim roditeljima Robertom Kardashianom i Kris Jenner. 

On je demantirao te glasine na Twitteru, a pratiteljima je rekao da ga Kris nikad nije privlačila. 

U raspravama su se javili i obožavatelji koji mole Khloe da shvati da ne mora izgledati kao njene sestre kako bi bila lijepa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.