Fanovi ljutiti jer na Grammyju nije odana počast slavnom pjevaču: "Bio je zvijezda"

Foto: Instagram

OBOŽAVATELJI preminulog pjevača Aarona Cartera na društvenim mrežama pišu kako su razočarani jer je pjevač izostavljen s dodjele Grammyja 2023. godine kao dio programa u kojem se prisjećaju preminulih u prethodnoj godini.

Počast je na dodjeli nagrada odana brojnim glazbenicima, uključujući Lorettu Lynn, Takeoffa, Lisu Marie Presley, Oliviju Newton-John, Coolija, Davida Crosbyja... Međutim, Aaron Carter, koji je preminuo početkom studenog 2022. godine, izostavljen je.

"Kako je ovo tužno. Dobar umjetnik se ostavi po strani. Cijeli život je bio zvijezda. Razbjesnili su me što su ga izostavili i nisu mu odali počast. Prevara. Idite k vragu", "Grammyji su izostavili Aarona Cartera iz dijela u kojem odaju počast preminulima. To me baš razljutilo", "Baš hladno i bezobzirno", neki su od komentara na Twitteru.

Carter pronađen mrtav u kadi

Podsjećamo, Aaron Carter je prošle godine pronađen mrtav u kadi u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Policija je nakon njegove smrti u njegovoj kupaonici pronašla brojne limenke komprimiranog zraka, kao i gomile bočica pilula i lijekova koji se inače izdaju na recept. Službeni uzrok pjevačeve smrti još nije utvrđen. 

Pjevač nije skrivao da se borio s ovisnošću te da je imao ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem.

Carter se proslavio kao dječja zvijezda s hitovima poput I Want Candy i That's How I Beat Shaq, a bio je poznat i po tome što je bio mlađi brat Backstreet Boya Nicka Cartera.