Fanovi napali Victoriju Beckham zbog fotki njene kćeri: "Ovo nije zdravo"

Foto: Twitter

VICTORIA BECKHAM našla se na udaru kritika svojih obožavatelja nakon što je na društvenim mrežama podijelila fotografije svoje kćeri u društvu modela koji su prošetali pistom u najnovijim komadima njenog modnog brenda na londonskom Tjednu mode.

Osmogodišnjakinja je se nakon revije u backstageu družila s modelima, a ponosna bivša Spajsica objavila je njihove zajedničke fotografije uz opis: "Gost broj jedan". Ipak, na njeno razočaranje, fanovi su manekenke opisali kao premršave i prozvali ih zombijima.

"One ne jedu", napisala je jedna osoba, a druga je dodala: "Nije smiješno, izgledaju kao zombiji". "Model na lijevoj fotografiji izgleda anoreksično, modeli ne bi trebali tako izgledati", složila se treća.

Također, brojni pratitelji su na Instagramu istaknuli kako za Harper nije dobro biti u takvom okruženju.

"Smatram da Harper oko sebe trebala imati žene normalne veličine", "Ovo nije zdrava slika tijela u koju bi trebalo umiješati djevojčicu", "To vjerojatno nije najzdravije okruženje za malenu", pisali su joj u nastavku.

Bilo je i onih kojima to nije zasmetalo pa su pohvalili Victorijin rad, dodavši kako je Harper preslatka. "Ta curica će slamati srca", napisala je jedna obožavateljica.

Victoria se nije oglasila na negativne komentare i kritike svoje publike, a ovo nije prvi napad koji je doživjela zbog odabira modela. Nakon što je nedavno na Instagramu objavila editorial za svoju novu kolekciju, pratitelji su je optužili da promiče anoreksiju, nazivajući njene modele gladnima i bolesnima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.