Fanovi su uzbuđeni: Otkriveni novi detalji o povratku Samanthe u Seks i grad

Screenshot: YouTube

POVRATAK legendarne Samanthe Jones u spin-off seriju Seksa i grada oduševila je fanove koji nestrpljivo čekaju početak druge sezone I tek tako...  

Autorica Seksa i grada Candace Bushnell za časopis Variety otkrila je nove detalje o povratku Kim Cattrall, nakon što je glumica u svibnju potvrdila da se vraća u ulozi Samanthe. 

Podsjetimo, Cattrall će se nakratko pojaviti u samo jednoj sceni u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski poziv s Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). 

Scena u autu 

Candace Bushnell otkrila je da se Samanthin veliki trenutak događa tijekom vožnje automobilom. 

"Njezin lik predstavljao je puno slobode za žene. I mislim da su obožavatelji jako uzbuđeni zbog njenog povratka, čak i ako je to samo jedna scena u autu", izjavila je. 

Što se još smije znati o velikom povratku najkontroverznijeg lika u seriji? "Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema isječcima koje sam vidjela. Uzbuđena sam", dodala je Bushnell. 

Podsjetimo, iznenadni povratak Samanthe dolazi nakon što je glumica odbila glumiti u spin-offu zbog svađe s kolegicama. 

"Nisam htjela kompromitirati ono što mi je serija značila. Put naprijed činio se jasnim", izjavila je prošle godine za Variety. 

Dva uvjeta za povratak

Cattrall, koja je glumila u svih šest sezona Seksa i grada i njegova dva spin-off filma, imala je dva uvjeta za svoj povratak. Novu scenu snimila je bez ikakvih interakcija s bivšim kolegicama Sarom Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthijom Nixon, s kojima je već godinama u svađi.  

Osim toga, tražila je da kada bude snimala tu jednu scenu, na setu ne bude redatelj Michael Patrick King, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Jessicom Parker. 

Pročitajte više