Fanovi tvrde da je španjolska predstavnica na Eurosongu plagirala Nedu Ukraden

Foto: Screenshot YouTube/Instagram

Nebulossa će s pjesmom Zorra ove godine predstavljati Španjolsku na Eurosongu. 

Na društvenim mrežama osvanuli su brojni komentari fanova Eurosonga koji su spomenuli da ih Zorra jako podsjeća na pjesmu Bomba s kojom se Neda Ukraden 2020. godine natjecala na Beoviziji. 

"Španjolci, oprostite, ali mi smo imali Nedu Ukraden još prije četiri godine", "Zanima me što će žiri napraviti po ovom pitanju. Vide li oni da je pjesma ista kao Nedina?", pišu ljudi na društvenim mrežama.

O svemu se oglasila i sama Neda.

"Upravo sam se vratila iz Amerike i nisam još poslušala nijednu od eurovizijskih pjesama. Ako je točno to što kažete, da španjolska pjesma sliči mojoj Bombi, to je prije svega kompliment. Drugo, platit će sigurno. Poslušat ću i konzultirati se s autorom pa onda odlučiti što ću poduzeti. Hvala na informaciji", izjavila je pjevačica za Kurir.rs.

Prije dvije godine Srbi su kritizirali i pjevačicu Chanel koja je te godine s pjesmom SloMo predstavljala Španjolsku na Eurosongu. Pisali su tada kako je Španjolka plagirala srpsku pjevačicu Daru Bubamaru i njezinu pjesmu Ekstravagantno, koja je izašla 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.