Filip iz Supertalenta ranije bio u Potjeri, pogledajte kako je tamo prošao

Screenshot: YouTube

NASTUP Filipa Ratkovića u Supertalentu trenutačno je prvi u trendingu na YouTubeu u Hrvatskoj. Video koji je objavljen u nedjelju navečer do sada je skupio gotovo 365 tisuća pregleda.

Filip je od ranije poznat publici i žiriju jer mu je to bio treći dolazak u show. Osim u Supertalentu, Filipa smo ranije imali priliku vidjeti nekoliko puta u kvizu Potjera. Tamo se natjecao 15. siječnja 2020. godine, a prilikom predstavljanja rekao je da je on "Filip iz Varaždina, 21 godina, bivše dijete". 

Kada je na red došla njegova minuta, Filip je prije odgovaranja na pitanja rekao da je "povremeno smiješan, rekreativno tajnik hrvatskog kviz saveza". Naveo je i jednu zabavnu činjenicu da "u svijetu ima duplo više obrva nego ljudi". 

"Kada sam prošli put bio tu, imao sam 28.000 kuna u minuti, ako ću sada imati manje, smatrat ću se neuspjehom kao ljudsko biće", ispričao je Filip, na što se čak i voditelj Joško Lokas nasmijao. U toj je epizodi Filip u prvoj minuti skupio 10.500 kuna, a na ploči se borio protiv Morane Zibar.

Uzeo je višu ponudu od 50.000 kuna, no Morana ga je stigla na pitanju: "Tko u zbirkama priča Prvi sudar i Veliki zavodnik na šaljiv način piše o školskim ljubavima?". Filip je odgovorio Zvonimir Milčec, a točan odgovor je bio Zlatko Krilić, što je Morana znala.

Morana je prije njihovog obračuna na ploči ispričala jedan vic pa je poslije pitala Filipa je li vic kriv za njegovo ispadanje.

"Vi ste u potpunosti krivi, nije moje znanje. Došao sam tu potpuno spreman i sve ste uništili", rekao je Filip te je rekao da će se vratiti u kviz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.