Film star 33 godine trenutno je najgledaniji na Disneyju+. Jasno je zašto

Foto: Press

NIŠTA ne stvara blagdanski duh kao božićni filmski maraton. Svake godine na televizijama prikazuje se mnoštvo božićnih filmova, a, naravno, reprizira se i Sam u kući. Mladi i stari svakog prosinca ih ponovno gledaju.

Prvi dio, mnogima najbolji i najdraži dio iz te franšize, tradicionalno se prikazuje na Badnjak na hrvatskim televizijama i mnogi ga željno čekaju. Gledanje tog filma dodatno stvara blagdanski duh.

Svi su ludi za Kevinom

No nisu samo Hrvati ludi za filmom Sam u kući. Svi dijelovi te franšize dostupni su pretplatnicima streaming-platforme Disney+, a prema podacima analitičke tvrtke FlixPatrol, ljudi diljem svijeta itekako ih u ovo doba gledaju.

Već danima Sam u kući i Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku najgledaniji su sadržaji na toj streaming-platformi. Prešišali su i nove filmove, tek dodane na platformu.

Sam u kući (Home Alone) izašao je sad već davne 1990., no zavoljele su i ga i puno mlađe generacije te je postao božićni klasik. Simpatični Kevin (Macaulay Culkin) s obitelji se sprema na putovanje u Francusku, gdje će provesti božićne blagdane.

Užurbano spremanje u obiteljskoj kući ne dira previše Kevina koji ne uspijeva privući pažnju ni jednog člana obitelji. Naposljetku ostaje zaboravljen i sam u kući, što isprva nitko ne primjećuje.

>> FOTO Kako izgledaju i što rade danas dječji glumci iz hit božićnih filmova

Tad na scenu stupaju Harry (Joe Pesci) i Marv (Daniel Stern), pljačkaši čija su meta kuće bogataša za vrijeme praznika. No tijekom planiranja koje će kuće pljačkati, nisu svjesni da imaju problem - Kevin je ostao kod kuće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.