Flixbus uklonio broj Ante iz Vodnjana: "Žao nam je, ali nismo mi krivi"

Foto: Borna Filic/PIXSELL

NAKON što se Ante Babić iz Vodnjana požalio na muke koje proživljava otkad je Flixbus greškom umjesto svog objavio njegov broj, oglasili su se iz prijevozničke kompanije.

"Iznimno nam je žao zbog neugodnosti koju je gospodin Babić proživljavao u posljednjih nekoliko mjeseci. Flixbus Pula ured, kao ni samostalno fizičko prodajno mjesto ne postoji te samim time službeno s naše strane lokacija nije nikad unesena u Google mapu, kao ni broj mobitela gospodina Babića", poručuju.

"Jedina službena prijavljena lokacija je ona korporativnog ureda u Zagrebu. S obzirom na to da je ovu lokaciju i kontakt informacije unijela nama nepoznata privatna osoba iz nepoznatih razloga, nismo je bili svjesni. Međutim, jednako tako i svaka privatna osoba može samostalno izmijeniti svaku pojedinost unesenih podataka u nekoliko minuta pritiskom na opciju 'predloži izmjenu'. Na taj način obrisan je broj mobitela gospodina Babića s prijavljene lokacije", poručili su.

Podsjećamo, korisnici Flixbusa s pulskog područja na telefon su dobivali Antu Babića iz Vodnjana. Ante je više od tri mjeseca dnevno dobivao pozive u kojima ljudi od njega traže kartu za bus te im je morao objašnjavati da su dobili njegov privatni broj i da on s autobusima veze nema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.