Foodballerka objavila novu lokaciju festivala nakon što joj je zabranjen Stross

Foto: Instagram

FESTIVAL Foodballerka održat će se od 11. lipnja do 12. srpnja na zagrebačkom Tuškancu, a kako najavljuju organizatori, bit će to mjesto dobre zabave, uz nastupe bendova i DJ-a, u vrijeme Europskoga nogometnog prvenstva.

Foodballerka se održava četvrti put, ove godine na Tuškancu, gdje će na platou nekadašnjeg igrališta Cibone uz ostalo biti i kutak za djecu te niz pop-upova, poput buvljaka, radionice grafita i plesnih večeri.

Festival će radnim danom biti otvoren od 14 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23.

Kako najavljuju organizatori, agencija Kokoš ili jaje u partnerstvu s Karlovačkim kornerom, za gastro ponudu pobrinut će se udruga Chef kuha doma, restoran El Toro, Institut za burgere by Mate Janković, Street pizza, Asian Garden by Marko Palfi i Le Kolač s novim okusima, a plesne večeri organizirat će Plesni centar Zagreb.

Podsjetimo, Grad Zagreb ove godine nije dao dozvolu da se Foodballerka održi na Strossmayerovom trgu.

Kako su nam ranije potvrdili organizatori Foodballerke (koji organiziraju i Burger Fest i Fuliranje), Grad Zagreb odbio je zahtjev za održavanjem festivala na Strossmayerovom trgu, najpopularnijoj zagrebačkoj adventskoj lokaciji.

Nameće se pitanje hoće li Grad Zagreb zabraniti i Fuliranje na Strossmayerovom trgu u prosincu.

"To vam ne možemo reći jer ni Fuliranje ni Burger Fest još uvijek nismo počeli pripremati i nismo slali zahtjeve Gradu", rekli su nam iz organizacije Foodballerke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.