FOTO Američki DJ čiji hit s Demi Lovato slušate svaki dan posjetio Hrvatsku i oduševio Hrvatice

Foto: Privatni album/Instagram

TREVOR DAHL, američki DJ, producent te član elektroničkog trija Cheat Codes, koji u posljednje vrijeme svojim hitom No Promises s Demi Lovato ne prestaje puniti radijske postaje, posjetio je Hrvatsku, točnije Zagreb i Varaždin.

Dahl je stigao na poziv prijatelja, glazbenika Saše Mačeka, bivšeg bubnjara benda Voodoo Lizards. Trevor je u Hrvatskoj uživao u znamenitostima, ali i izlascima, pa je tako partijao u nekoliko zagrebačkih klubova.

U Hrvatskoj je proveo tri dana, a nije prošao neopaženo jer su ga u jednom zagrebačkom frizerskom salonu prepoznale obožavateljice s kojima se i fotkao. "Ušli smo u salon, ali tamo je nekoliko djevojaka imalo shooting pa smo krenuli van. Međutim, taman je zasvirala jedna pjesma Cheat Codesa, a jedna od cura je prepoznala Trevora. 'To pjeva onaj frćkavi', rekla je pa su nas odmah zvale natrag da se fotkaju s njim. Bez pitanja je pristao", rekao je Maček za Index.

S Trevorom je u Hrvatskoj bio i njegov brat Johnathan Dahl koji je javnosti poznat po Instagram profilu The Gay Beards na kojem redovito, u suradnji s najboljim prijateljem, objavljuje fotografije na kojima su u prvom planu njihove brade od kojih rade prava mala umjetnička djela. Prati ih čak 240 tisuća ljudi.

Inače, osim s Demi Lovato, Trevor Dahl je sa skupinom Cheat Codes surađivao i s Davidom Guettom, Robinom Schulzom te mnogim drugim svjetski poznatim glazbenicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.