FOTO Britanci se smiju Beckhamu zbog fotke s groznim zubima

Foto: Instagram

DAVID BECKHAM na Instagramu je objavio fotografiju sa seta novog filma Guya Ritchieja u kojem je dobio ulogu te naišao na podijeljene reakcije fanova.

Bivši nogometaš neke je zabrinuo dok su drugi odmah prepoznali o čemu je riječ. "Naporan dan u uredu", napisao je Becks koji u filmu Guya Ritchieja "King Arthur: Legend of the Sword" ima cameo ulogu prgavog viteza koji ne uspijeva izvući mač iz kamena.

>>Sve je samo gluma? Procurili mailova Davida Beckhama koji otkrivaju njegovu mračnu stranu<<

"Gospode, ovo je užasno", "što ti se dogodilo s licem", neki su od komentara. No, bilo je i onih koji su prepoznali ironiju pa su Beckhama "bocnuli" da je napokon postao vitez.

>>FOTO Cure novi detalji mračne strane Davida Beckhama, a u skandal je upletena i kraljica<<

Tom bockanju priključio se i britanski The Sun, ali i komentatori na društvenim mrežama koji još uvijek nisu zaboravili Beckhamovo dodvoravanje kraljici i mailove koji su otkrili njegovu mračnu stranu u pokušajima da postane vitez.

"Imao sam 13 replika koje sam vježbao svaki dan. Guy je poslao svog tipa koji mi je pomogao da izgradim lik. Snimanje me koštalo živaca, ali sam uživao", rekao je Beckham o filmu u intervjuu za The Times 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.