FOTO Ovo je bivša finska premijerka na glazbenom festivalu u Helsinkiju

Foto: Instagram

BIVŠA premijerka Finske Sanna Marin odlučila je odbaciti odijela i formalnu odjeću, kakva je karakteristična za političare, i uskočila je u party odjeću. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s glazbenog festivala Flow koji se odvijao u Helsinkiju od 11. do 14. kolovoza.

Sanna je, nekoliko mjeseci nakon što se razvela, pozirala u nekoliko izdanja - crnoj poluprozirnoj haljini, ružičastoj uskoj haljini te kožnoj mini suknji i topu. Čini se da se posvetila privatnom životu i tulumarenju nakon što je izgubila na parlamentarnim izborima u Finskoj, a Petteri Orpo iz Nacionalne koalicijske stranke je preuzeo tu dužnost. 

Kritizirali je zbog partijanja

Ranije su Sannu kritizirali zbog snimki s tuluma na koje je često išla dok je bila premijerka. Jedna od snimki prikazuje Marin kako pleše u četiri sata ujutro u klubu u Helsinkiju, a postojale su i tvrdnje da su ona i njezino društvo konzumirali droge. Sanna se zatim testirala na droge i imala je negativan nalaz.

"I ja sam samo čovjek. Radim svoj posao. Naučila sam iz ovoga... Nadam se da ljudi obraćaju pažnju na posao koji obavljamo, a ne na ono što radimo u svoje slobodno vrijeme", komentirala je jednom prilikom.

Nedavno se razvela

Bivša finska premijerka prije više od dva mjeseca objavila je da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena, s kojim je u braku bila tri, a ukupno u vezi 19 godina. "Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj kćeri. Ostat ćemo najbolji prijatelji", objavila je Sanna na svom Instagram profilu.

Pročitajte više