FOTO Razvrat i golotinja: Pogledajte kako izgleda festival s 20 tisuća napaljenih lezbijki

Foto: Instagram

VLASNICI noćnih klubova, barova i festivala često muku muče s tim kako da privuku što više ženskih posjetitelja i učine svoja događanja atraktivnijima. Organizatori ovog festivala s tim sigurno nemaju problema.

20 tisuća žena pohrlilo je na festival Club Skirts Dinah Shore Weekend gdje su mogle uživati u suncu, alkoholu, partijanju i potpunom manjku muškaraca. No, njima oni i ne trebaju za zabavu – radi se o najvećem festivalu lezbijki koji možete zamisliti.

Na njemu nastupaju i velike svjetske zvijezde poput Lady Gage, Samanthe Ronson i Katy Perry, a atmosfera je užarena. "Nasumične cure koje vas uvlače sa sobom u hotelske sobe su uobičajena stvar", kaže jedna od redovitih posjetiteljica.

Budući da su praktički jedini muškarci na festivalu radnici i osoblje, žene se mogu potpuno opustiti bez primisli da će ih netko osuđivati zbog njihova ponašanja.

Palm Springs, gdje se festival održava, ima gotovo 50 posto gej populacije i po tome je prvi u SAD-u – i definitivno idealno mjesto za najveći lezbijski festival.

Pročitajte više