FOTO Učiteljica joj pred cijelim razredom rekla da ima "slonovske noge", ona postala fitness model

Foto: Instagram

21-GODIŠNJA studentica kojoj je učiteljica u školi rekla da ima "slonovske noge", pa su je zbog toga maltretirali, postala je fitness model.

Yi Chen iz Kalifornije imala je samo deset godina kad joj se učiteljica rugala zbog debljine nogu, što je vodilo do maltretiranja učenika koji su joj smišljali razne pogrdne nadimke. Prozvali su je, između ostalog, "King Kong Barbie", a čak i vlastita obitelj rekla joj je da je "prevelika", piše Unilad.

Maltretiranje joj se dogodilo na Tajvanu gdje je živjela, a zbog čega je odustala od sporta, ali i počela izbjegavati obroke. No kad se preselila u Ameriku, s 15 godina, počela je dobivati komplimente na račun svog izgleda pa joj se povećalo samopouzdanje.

"Kad su mi ispred čitavog razreda rekli da imam 'slonovske noge', to je bilo kao da su dali odobravanje i svima ostalima da komentiraju moje noge. To je bilo jako krivo i užasno, od toga da su me ljudi nazivali pogrdnim imenima do svakodnevnih negativnih komentara iza leđa", govori.

Danas se hrani zdravo, redovito vježba te i drugima pokušava pomoći savjetima. Tek prije dvije godine usudila se ponovno pokazati noge te i druge potiče da zavole svoje tijelo, ali i da o njemu vode brigu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.