Gaf HRT-a: Najavljivali 4. sezonu Crno-bijelog svijeta pa pustili prastaru epizodu

Foto: HRT

"HRT POČINJE s prikazivanjem nove, četvrte sezone popularne domaće dramske serije Crno- bijeli svijet", najavljivali su s HRT-a danima.

I onda je došao 14. prosinca i vrijeme da puste prvu epizodu četvrte sezone, a netko je s javne televizije u eter pustio epizodu iz prve sezone. I trebalo je čak pola sata da na HRT-u shvate što se dogodilo.

"Poštovani gledatelji, ispričavamo se zbog emitiranja krive epizode Crno bijelog svijeta", vrtjelo se na vrhu ekrana dok je išla stara epizoda.

I tako minutama.

Iako je za 22 sata bio najavljen početak Otvorenog, na HRT-u su odlučili da je sad bolje pustiti pravu epizodu i kasniti s cijelim rasporedom.

"Poštovani gledatelji, gledate prvu epizodu nove sezone Crno bijelog svijeta", napisali su sad, kao da gledateljima nije jasno što gledaju.

Premijeru četvrte sezone čekao je i Slavko Sobin, koji glumi Žungula.

"Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor", našalio se na društvenim mrežama.

"Znači HRT je još jednom pokazao svoju genijalnost i pustio prvu sezonu. Ljudi je l' ovo moguće? Ovo se samo kod nas može događati", komentirao je nakon toga.

Glumac Filip Riđički namjestio se pred televizor i snimao špicu serije... A onda ostao u šoku. Njegovo lice govori sve.

Situaciju je komentirala i glumica Sara Stanić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.