Gentleman´s Choice: Uz najljepše žene regije u Mansionu partijali brojni poznati



NAJLJEPŠE žene regije, sudionice Gentleman's Choice izbora, sinoć su predstavljene u zagrebačkom klubu Mansion. Osim sudionica izbora, na partyju su se našli i brojni poznati. Mnoge poznate Hrvatice su pokazale da bez problema mogu konkurirati sudionicama izbora, a muškarci su mogli itekako uživati u pogledu. Među poznatima koji su se zatekli sinoć u ovom popularnom klubu na Jarunu bili su i Sanja Duggan, Kristina Bradač, Vanja Mamić, Tatjana Dragović, Iva Dragović, Neven Ciganović, Marko Grubnić, Fani Stipković, Iva Jerković, Antea Kodžoman, Miranda Viđak, Stefan Kapičić, Dario Smoje, Luka Čičin Šain, Filip Jurčić, Mister Hrvatske Vanja Grgec, Horvat Čagalj, košarkaši Cedevite i Cibone te brojni drugi. Više fotografija pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

"Gentleman's Choice nije klasičan izbor ljepote"

"Drago mi je da je projekt Gentleman's Choice po prvi puta iz virtualnog izašao u stvaran svijet. On je odlična platforma za sve nas i prilika za poslove u svijetu modelinga i showbiznisa. Večeras smo se odlično zabavile, a imale smo priliku i upoznati jedne druge te razmijeniti iskustva i razviti prijateljstva", izjavila je odlično raspoložena Dorotea Zorić iz Rijeke, jedna od sudionica Gentleman's Choice izbora.



U vrlo kratkom roku biti dijelom Gentleman's Choice izbora brojnim je djevojkama iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo stvar prestiža te GC svakodnevno zaprima velik broj prijava, ali samo najljepše ulaze u izbor. "Gentleman's Choice nije klasičan izbor ljepote, već je platforma za predstavljanje najljepših žena na području naše regije koje su odabrane upravo po kriterijima GC. Izbor 25 najljepših djevojaka svojevrsna je posljedica društvene mreže Facebook i broja likeova ispod slike svake djevojke čijim prebrojavanjem brojnih glasova dobijemo favorite fanova. Ideja ovog regionalnog projekta bila je približiti sliku lijepe žene fanovima te na jednom mjestu predstaviti brojne ljepotice, a nikako ih uvrstiti u još jedan klasičan izbor jer su one već izabrane samom činjenicom da su dio Gentleman's Choice", objasnili su projekt iz Gentleman's Choicea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.