"Čista namještaljka": Gledatelji nezadovoljni pobjednikom Plesa sa zvijezdama

Foto: Press

MARCO CUCCURIN pobjednik je Plesa sa zvijezdama. On i njegova mentorica Paula Tonković odnijeli su pobjedu u finalu showa, a osim njih borila su se još dva para - Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

"Realno, imam samo 21 godinu, a uspio sam poprilično puno snova već sad ostvariti tako da je jako lijep osjećaj kad znaš da bi onaj Marco koji je sve to htio sad bio jako ponosan da to vidi. U principu su svi snovi za pjevanje i plesanje nastali ovdje. Ja sam jedan od onih likova koji je kroz odrastanje slušao da nikad neću plesati i da nikad neću pjevati.

Najteže mi je u principu bilo to što je grad dosta malen i onda jednostavno u toj adolescenciji te baš mladi ljudi ne prihvaćaju, pogotovo ako možda radiš nešto što nisu oni navikli vidjeti. Današnji Marco bi malom Marcu rekao - da ostane svoj, da se puno češće smije, da si vjeruje i da će jednog dana sve sjesti na svoje mjesto", izjavio je Cuccurin nakon pobjede.

Gledatelji komentiraju: "Od početka se znalo da će pobijediti"

Društvene mreže pune su komentara na pobjednike. Iako im mnogi gledatelji čestitaju i tvrde kako su zasluženo odnijeli pobjedu, neki su uvjereni da je show namješten i da se od početka znalo tko će pobijediti. Mnogima smeta i što je muškarac pobjednik i u ovoj sezoni.

"I nije neko iznenađenje. Od početka se to znalo, osvojio je i Zvijezde pjevaju", "Namješteno kao i sve", "Dogodine će pobijediti i na Dori", "Svake sezone mora muškarac pobijediti", "Sasvim je očigledno da se 'zvijezda' gura", "Čista namještaljka", "Odlični od početka, bravo", "Žalosno", "Zasluženo su pobijedili, bili su najbolji", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Finalisti za svoj posljednji ples izveli freestyle

U posljednjoj emisiji ove sezone natjecatelji su finale otvorili zajedničkim plesnim brojem, a potom je svaki par izveo tri individualne koreografije. Od standardnih i latinoameričkih plesova u finalu smo vidjeli paso doble, tango, valcer, rumbu i sambu, a svi finalisti za svoj posljednji ples izveli su freestyle koji u ovoj sezoni još nismo imali prilike vidjeti.

Podsjetimo, ove sezone natjecalo se 13 zvijezda. Svoje ocjene davali su članovi žirija Marko Ciboci, Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec. Voditelji su bili Tamara Loos i Igor Mešin.