Gledatelji TLZP-a nikad bjesniji, zbog Mijine pobjede poručuju: "Prestajemo vas gledati"

 Foto: Instagram/Facebook

GLEDATELJI showa "Tvoje lice zvuči poznato" ponovno su se obrušili na show i žiri na društvenim mrežama, a čini se da ih je treća pobjeda Mije Anočić Valentić razljutila najviše dosad.

Naime, gledatelji smatraju da žiri iz nekog razloga ima simpatije prema Miji i još nekim kandidatima showa te da zbog toga nepravedno zakidaju ostale kandidate. Cijela stvar je otišla toliko daleko da su mnogi od njih komentirali da zbog Mijine pobjede više neće gledati show.

"Zbog žirija TLZP izbjegavam u širokom luku, ne mogu ih više gledati i slušati njihove glasove i glupe komentare!"

"Više vas ne gledam fuj."

"Zahvaljujući žiriju mislim da sljedeće sezone neće ni biti jer ovo više nitko neće gledati..."

"TLZP ako bude iduća sezona i ako ostavite ovaj isti ŽIRI bolje da ne BUDE..današnja pobjednica, NE da nije zaslužila pobjedu, nego NIJE...i to ne mislim samo ja nego svi koji su večeras gledali show, sramota, i taj ste show uspjeli uništiti, stvarno znate kako zadržati gledatelje."

"Ovaj show je postao katastrofalan, bilo bi najpoštenije da mi gledatelji možemo glasati, kad ste vi nesposobni, i samo gurate svoje ljubimce."

"Navojec iz emisije u emisiju potvrđuje kako razmišlja donjom, a ne gornjom glavom... "
"Loše, katastrofa, niti glas niti ples, uništena pjesma!!! Bojan je bio najbolji. Žiri su kao umjetnici.... Bez riječi sam, razočarana iz emisije u emisiju..."

"Žiri više ne zna šta bi prosrao, preloše. Tim guranjem ne tako talentiranih na vrh gubite duh zabave i kasno nedjeljne razonode. Ljudi se samo naživciraju gledajući tu nepravdu (i slušajući Sandru). Ne znam kako neki kandidati trpe te zlobne, neumjesne komentare."

Gledatelji svoje nezadovoljstvo odlukama žirija pokazuju iz tjedna u tjedan, a najviše ih smeta što se odluke žirija i stav gledatelja drastično razlikuju. Tako je Mijin nastup na Facebooku imao samo nešto više od 300 lajkova, dok je primjerice Bojan Jambrošić oduševio skoro dvije tisuće ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.